Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

12ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΛΙΟΥ
  
ΘΕΜΑ: Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Η ουσιαστική και συνεχής συμπαράσταση του συλλόγου στο σχολείο, απαιτεί κατάθεση χρόνου και ψυχής από όλους του γονείς-μέλη του συλλόγου μας.    

Μια από τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την αποτελεσματική λειτουργία του συλλόγου είναι και η οικονομική επάρκεια ειδικά σε μια ακόμα χρονιά οικονομικής κρίσης. Ο σύλλογος χρησιμοποιεί τους πόρους του για  την χρηματοδότηση ενεργειών όπως έκθεση βιβλίου, μαθητικές εκδηλώσεις, υποστήριξη εκπαιδευτικού έργου κλπ.

Επιπλέον πρέπει να είναι σε ετοιμότητα κάλυψης δαπανών για τη λειτουργία του σχολείου λόγω ολιγωρίας και αδυναμίας κάλυψης τους από τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς. 
Περιμένουμε από όλους να ανταποκριθούν, σε αυτό το κάλεσμα για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου γνωρίζοντας από το παρελθόν ότι πάντα αυτά τα χρήματα επιστρέφουν στα παιδιά μας με πολλαπλάσιο όφελος. 

Το Δ.Σ. του συλλόγου, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη, την οικονομικά δύσκολη συγκυρία, αποφάσισε τη διατήρηση της μειωμένης συνδρομής στα 5,00 € ανά οικογένεια,  ανεξαρτήτου αριθμού παιδιών που βρίσκονται στο σχολείο μας.

Επίσης, να σας υπενθυμίσουμε ότι ο σύλλογός μας έχει δική του ιστοσελίδα και Blog (Ιστολογίου) του συλλόγου μας, που σκοπό έχει τη διαρκή και πληρέστερη ενημέρωση των γονέων & κηδεμόνων, σχετικά με τις ενέργειες του συλλόγου, θέματα και δραστηριότητες του σχολείου και θέματα που αφορούν  τα παιδιά αλλά και τους γονείς.

 Το Δ.Σ. ΤΟΥ 
«ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ» 


Δεν υπάρχουν σχόλια: