Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Πρόγραμμα Κατάρτισης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας για το φαινόμενο του «εθισμού» των εφήβων στο διαδίκτυο, καθώς και για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι έφηβοι από την ανεξέλεγκτη χρήση του διαδικτύου.



Το 12ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου, σε συνεργασία και την  επιστημονική ευθύνη της Μονάδας Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», διοργανώνει σεμινάριο και παρουσίαση του Προγράμματος «Αριάδνη» που υλοποιεί το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για μαθητές και γονείς με θέμα:
Ασφάλεια στο Διαδίκτυο-Πρόγραμμα - "Αριάδνη".
Το σεμινάριο θα  πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 και ώρα 6:00 μ.μ.
Εκπαιδευτές-Εισηγητές:
  • Ριζάβας Ιωάννης - Νοσηλευτής
  • Πρίντεζη Άννα - Εκπαιδευτικός
  • Δασκαλοπούλου Χαραλαμπία – Εκπαιδευτικός σε συνεργασία με το ΚΕ.ΠλΗ.ΝΕΤ
Η θεματολογία του σεμιναρίου είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για γονείς και εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται για την βελτίωση των γνώσεων τους στο συγκεκριμένο θέμα, έτσι ώστε να βοηθηθούν στην κατανόηση της συμπεριφοράς των εφήβων σε σχέση με το διαδίκτυο καθώς επίσης και σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης.
Σας περιμένουμε, ΟΛΟΥΣ, γιατί μας αφορά ΟΛΟΥΣ!!!
 Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
---------------------------------
μπορείτε να παρακολουθήσετε σχετικό ενημερωτικό video του Αριάδνη εδώ:
σχετικά ενημερωτικά βίντεο είναι και τα παρακάτω:



σας υπενθυμίζουμε ότι στην σελίδα μας στην ενότητα ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - LINKS μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με το διαδίκτυο και τους κινδύνους για γονείς και παιδιά, πατώντας επάνω στους αντίστοιχους συνδέσμους....


Δεν υπάρχουν σχόλια: